Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Бамбуков сет за вино с гравиран текст

Арт.№ 1900001

Бамбуков сет за вино с 5 елемента.- подарете оригинален и практичен подарък за всеки, който обича виното. 

Селекцията включва 5 броя аксесоари, които ще Ви дадат комфорта да се справите с отварянето и наливането на виното лесно и професионално. Продуктът се предлага без бутилка за вино.

Остава само да се насладите на аромата, вкусовите му качества и магията на вечерта!

Подходящ подарък за рожден ден, имен ден, юбилей, Свети Валентин за всеки любител на виното!

Наздраве!

Тъй като продуктът е персонализиран и се изработва специално за Вас, фирмената политика на Podaraci.bg изисква той да бъде заплатен предварително.

Цена

68,00 лв.

Персонализирай продукта:


Продукти за персонализация

Добавете вино
 • Бяло вино Менада Совиньон Блан 750 мл
  + 6,99 лв.
 • Вино червено Сира Старосел 750мл.
  + 12,99 лв.
 • Вино червено Мерло Старосел 750 мл
  + 12,99 лв.
 • Бяло вино Менада Мускат 750 мл
  + 6,99 лв.
 • Бяло вино Черга 750 мл
  + 10,99 лв.
 • Вино червено Черга 750 мл
  + 10,99 лв.
 • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
 • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
 • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Предлагаме Ви идея за традиционен подарък, който можете да персонализирате - бамбуков сет за вино с 5 елемента. Eдин страхотен трик да облечете виното в елегантност бамбук. Изберете един нестандартен подарък за рожден ден, имен ден, юбилей -  на татко, колега, приятел, шеф  и всеки, който е ценител колекционер на винoто, за който отварянето и наливането му е цял един ритуал.  

В цената е включено лазерно гравиране на текст по ваше желание.
Размерите на кутията: 32х11х12 см (външни).

Забележка:
Гравирането върху дървен материал може визуално да не изглежда еднородно. Това се дължи на различните по структура нишки в дървения материал.

Продуктът се предлага без бутилка за вино.

Аксесоарите към кутията:

1. Тирбушон
2. Тапа за вино
3. Спиртомер
4. Накрайник за наливане
5. Пръстен за гърло

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.