Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Чаша за шампанско НАЙ-ПРЕКРАСНАТА МАЙКА

Арт.№ 5600014

Подарък за мама - чаша за шампанско "Най-прекрасната майка, чиято обич не познава граници!" - изберете изящен начин да кажете "Обичам те" и "Благодаря" на жената, която винаги се е грижела за Вас и Ви е подкрепяла - Вашата скъпа майка. 

Очаровайте я със стилен и запомнящ се подарък! Накарайте я да се почувства най-специалната майка на света, защото тя го заслужава! Изненадайте я за 8-ми март, рожден ден, юбилей или просто така без повод, за да видите сияйната й усмивка от щастие!

Цена

14,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарък за мама - чаша за шампанско "Най-прекрасната майка, чиято обич не познава граници!" - овкусете шаманското на своята съпруга с глътка нежност и й благодарете за всичко, което прави за Вас и цялото семейство. Направете го по сантиментален начин!

Характеристики: 

Чашата е стъклена.

Вместимост 200 мл.

Височина: 18 см.

Предлага се в картонена кутия с прозорче отпред. 

Материал: стъкло

Вместимост: 200 мл

Пол: Жена

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.