Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски подаръчен комплект с активен въглен

Арт.№ 9200024

Дамски подаръчен комплект с активен въглен. 

Подарете практичен и полезен подарък за рожден ден, имен ден или друг повод, Комплектът е изключително подходящ за тинейджъри и хора с проблемна кожа, тъй като активният въглен прониква дълбоко в порите и помага в борбата с акнето и други кожни проблеми. 

Цена

48,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски подаръчен комплект с активен въглен- комплектът включва 5 козметични продукта, поставени на картонена поставка.

Един практичен и симпатичен подарък, който можете да подарите на своята сестра, племенница, приятелка, гадже за всеки повод. 

Комплектът съдържа:


Лосион за измиване на лице, 170 мл.
Скраб за тяло, 50 мл.
Душ гел, 170 мл.
Соли за баня, 100 г.
Сапун за тяло, 50 г.
Картонена поставка.

Марка: IDC 

Активният въглен е хипоалергенен компонент, който освен да детоксикира, изглажда кожата и стяга порите.
Микрочастиците на въглена имат заоблена форма, която нежно полира вътрешните слоеве на кожата, без да я дразни или наранява,
което го прави подходящ и за чувствителна кожа.
Извлича вредните вещества от кожата.
Истински детокс за кожата и почистване в дълбочина.
Той е полезен в борбата с акнето и други кожни проблеми, тъй като прониква дълбоко в порите на кожата и 
атакува бактериите и замърсяванията.

№ 99006

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.