Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колие Метеорит

Арт.№ 0330142

Свикнали сме подаръците да са за някой друг, да показваме любов и отношение чрез тях.  Но колко често правим подаръци на себе си? 

Ние сме част от Вселената, а сега имате възможност да направите Вселената част от себе си! Сложете частица от Космоса близо до сърцето си - парченце истински метеорит като красиво колие. 

Най-сигурният начин да покажем любовта и уважението си към другите е като започнем от себе си!

 

Цена

18,50 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Търсите нетрадиционен и нестандартен подарък? Подарете нещо изящно неземно буквално и преносно! Изберете колие с парченца от истински метеорит, събрани в малко стъклено шишенце.

Парченцата метеорит всъщност са хондрити със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ. 

Наричат ги така, защото те съдържат малки сферични кристали от минерали като оливин и пироксен. Хондритите също така съдържат различни количества метал, който може да се види като малки люспи, когато метеоритът се среже, сякаш парчета от Слънцето, без леките елементи, са кондензирани в твърда форма хондрити.

Покажете на семейството и приятелите си колко много ги обичате и колко специални са те за Вас с този небесен подарък!

Характеристики: 

Колието се предлага в елегантна торбичка от органза. 

Размер на шишенцето - 3 см

Дължина на кожената верижка - 20 см

 

Размер: шишенце - 3 см

Дължина: верижка - 20 см

Време за доставка: 2-3 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.