Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект чаши за влюбени Да полетим от любов

Арт.№ 0190074

Бъдете изобретателни в избора си на подарък за по-добрата половинка с комплект чаши за влюбени "Да полетим от любов". Така Вие също ще можете да се насладите на самия подарък. Поднесете комплект красиви тематични чаши за влюбени. Полетете на крилата на любовта за Свети Валентин, рожден ден или годишнина, но и във всеки делничен ден, в който просто си пиете сутрешното кафе. Комплектът е чудесна идея и за подарък за сватба или годишнина на Ваши приятели. 

Цена

29,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Комплект чаши за влюбени "Да полетим от любов" - романтична идея за подарък на Вашата половинка за Деня на влюбените, рожден ден или друг Ваш специален повод. Кажете "Обичам те" с чаша горещо кафе. Сипете си Вашето в другата!

Подходящ подарък за сватба, с който да пожелате на младоженците "Да полетят от любов".

Не се препоръчва употреба в миялна машина.


Вместимост - 330 мл
Височина - 10 см
Диаметър - 8,5 см

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Материал: Керамика

Вместимост: 330 мл

Височина: 10 см

Диаметър: 8,5 см

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.