Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект Време за Нея в кутия сърце

Арт.№ 0330198

Дамски комплект "Време за Нея" е оригинално решение за подарък, който да поднесете на Мама, Баба, съпруга или гадже, на любимата колежка или на най-добрата приятелка. Кутията с изненади е чудесен избор за специални поводи, като рожден ден, 8 март, Свети Валентин, годишнина. Предлага се в два варианта - с балсам за устни или шалче тип фишу.

Цена

59,00 лв.

Вариант за кутията

  • с шалче
  • с балсам за устни

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчен комплект "Време за Нея" е стилен подарък за жени, който включва:

- Пенливото вино, 200 мл
Пенливото вино е марка Остерайх Голд, Алк. 9,5%
Златни късове от 23-каратово злато
С подаръчна картонена кутия

- Чаша за шампанско с надпис "Истинска жена, за която няма невъзможни неща!"
Чашата е стъклена, с вместимост 200 мл
Височина: 18 см

- Маска за лице розово злато, фолио
Хидратираща, с ефект против бръчки. Марка IDC.

- Балсам за устни розов макарон ИЛИ шалче тип фишу (в зависимост от избрания вариант)

- Розава кутия сърце с прозрачен капак, в която са поставени продуктите.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.