Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Комплект нар Fruits of Paradise

Арт.№ 9200070

Дамски подаръчен комплект нар. Подарете повод за спа и релакс на своята майка, леля, приятелка или съпруга. Жените обичат да ги глезят. Очаровайте ги с ароматерапия за душата и тялото. Комплектът е елегантно опакован в плетена кошница и е чудесен подарък за всеки специален повод. 

Цена

32,90 лв.

Изчерпана наличност
  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски подаръчен комплект нар. Козметичният комплект е подходящ подарък за майка, леля, приятелка или съпруга. Донесете им радост и внимание на 8 март, Свети Валентин или друг специален за тях личен празник. 


Комплектът включва:

190 мл душ гел
190 мл пяна за вана
200 мл лосион за тяло
200 г соли за вана
гъба за тяло
плетена кошница, подходяща за всяка баня

Марка: Raphael Rosalee 
Произведено в Германия.
Изцяло изработени от естествени масла.
Нарът е най-мощният природен антиоксидант и антисептик, който предпазва кожата от стареене. Той доказано подхранва и подмладява кожата, като контролира появата на бръчки. Нарът се бори с мазна кожа, акне, възпаления на кожата и вредното влияние на радиацията.
В комбинация, маслата възстановяват кожата и действат в дълбочина.

№ 200539

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.