Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Купа СУПЕР МАМА

Арт.№ 4300005

Подарък за всички супер майки - купа с надпис "Супер мама" - предизвикайте умиление и сълзи от радост на скъпата Ви майка като й връчите специална символична купа. 

Покажете й, че е Вашата опора и че оценявате подкрепата й през годините. Кажете "Благодаря"  и "Обичам те" по различен начин!

Поднесете закачлив и емоционален подарък, който ще остане мил спомен. 

Поднесете за рожден ден, имен ден, кръгла годишнина или просто така без повод, защото мама заслужава това и много повече!

Цена

3,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Оригинална купа "Супер мама" - оригинален и емоционален подарък, с който да покажете на Вашата майка колко много я обичате и държите на нея. Направете го по трогателлен начин!
Поръчайте купата за рожден ден, имен ден, юбилей,  друг специален повод или просто така без повод, за да кажете  "Благодаря"!

Характеристики: 

- изработена от PVC, с размери 12,5x7 см диаметър на основата, и надпис "Супер мама".

- Предлага се в златист цвят с черна стойка.

Страхотен подарък за всички супер майки.

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Материал: PVC

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.