Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Лавандула чаша + чинийка

Арт.№ 0691202

Заложете на стилна луксозна чаша в кутия и пренесете своята приятелка, майка или сестра на романтично лавандулово пътешествие до полетата на Южна Италия....ей така като на шега..с кафето!

Подарете изящество от порцелан за рожден ден, имен ден, 8 март. 

Забележка: Не забравяйте за възможността да комбинирате подаръка и с други оригинални подаръчни предложения с тема Лавандула, които можете да разгледате в сайта ни. 

Цена

24,99 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Луксозен комплект от чаша и чинийка от порцелан - подарете лавандулено вълшебство за специалния празник на любим човек!

Изобразяват нежна млечно лилава лавандула в съчетание с деликатни рози, напомнящи за пролетно ухание на свежест. 

Стилен подарък за всеки повод, който носи уют и топлина във всеки дом.

Цената включва кутия с нежна периферия с изящна сатенена панделка с размери: Ø 16 см. ; височина 9 см.

Размери на чашката : Ø 10,5 см. ; височина: 7 см. ;

вместимост: 250 мл.

Размер на чинийката: Ø 14,5 см.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.