Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Ваучер за музикално прослушване

Арт.№ 1390005

Подарете на своята дъщеря или на любим човек с певчески данни, нетрадиционен подарък, който може да отключи музиклания потенциал. Покажете им,че вярвате в таланта и възможностите й!

Определянето на вида глас е много важно за дългосрочното умение на ученика да пее. Това ще помогне да се разбере в какъв диапазон и в каква тоналност ще пее певецът.

Покажете своята подкрепа и дайте криле на любим човек да сбъдне мечтата си и да пее на голяма сцена или просто да се почувства специален! 

Прекрасна идея за подарък за рожден ден, имен ден или просто така без повод. 

Цена

30,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Определянето на вида глас е много важно за дългосрочното умение на ученика да пее. Това ще помогне да се разбере в какъв диапазон и в каква тоналност ще пее певецът.
Орлин Чолаков е и педагог по класическо, поп, рок и джаз пеене. Занимава се професионално с музика повече от 20 години.

Пял на една сцена с Пласидо Доминго, Хосе Карерас, Роберто Аланя, Райна Кабаиванска, Гена Димитрова, Ана-Томова Синтова, Никола Гюзелев, Николай Гяуров, Мати Салминен. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.