Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подаръчна кошница 275 Любопитни и Интересни Факти

Арт.№ 0330053

Празнична подаръчна кошница "275 Любопитни и Интересни Факти"  - един стилен подарък, с който ще очаровате всяка дама! 

Подарете нещо нетипично и креативно. Поглезете я за Свети Валентин, годишнина, рожден ден, юбилей! Подарете пиршество за всички сетива! Подарете атмосфера!

Изненадайте още своята майка, сестра, приятелка, колежка и всяка любознателна дама, която обича сладостите от живота, и особено тези с дъх на вино, шоколад и приятни емоции. 

Споделете калориите и усмивките!

 

Цена

55,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подаръчна кошница 275 Любопитни и Интересни Факти- подаръчните кошници винаги са били сред любимите подаръци на нашите клиенти, и не случайно!

Това е едно готово и практично решение, което ще очарова всяка дама за всеки специален повод. Артикулите са внимателно подбрани, за да създадат заедно неповторима наслада за всички сетива. Елегантнатa кошница, в която са поставени постига съвършения завършек!

Впечатлете дамите за Свети Валентин, 8-ми март, рожден ден, годишнина, юбилей или друг специален повод! Устройте приятна вечер с чаша вино и сладки изкушения за душата и храна за мозъка - 275 любипитни факти. 

В кошницата сме поставили:

-Бутилка червено вино "Черга" 750 мл

-Бонбони Ferrero Rocher, 100 г

-Бисквити Канточини Тоскани 200 гр

-275 Любопитни и Интересни Факти

-Луксозна кошница

-Опаковани в целофан и панделка

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5 лв Цената до адрес на клиента е 7 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 8.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.