Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Дамски комплект от 3 части

Арт.№ 9200066

Дамски комплект от 3 части - един оригинален подарък за дамите, подходящ за всеки специален повод или просто така, защото всяка жена заслужава да отделя време за себе си.

Комплектът е с атрактивна визия. Състои се от комбинация от естествени аромати в три красиви бурканчета. 

Подарете ухание на кралски евкалипт, джинджифил и портокал, лавандула и жасмин. Подарете радост за всички сетива. 

Цена

24,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Дамски комплект от 3 части - един подарък за дамите, подходящ за всеки специален повод или просто така, защото всяка жена заслужава да отделя време за себе си.

Този луксозен дамски комплект от 3 части дава възможност да се насладите на невероятна комбинация от аромати, съхранени в три красиви бурканчета. Добре е продуктите да се използват в комбинация, за да бъде пълно усещането за релакс. Спа процедурата може да започне със соли за вана. Кралският евкалипт има освежаващи и тонизиращи свойства. Тялото се чувства заредено с енергия и отпочинало. Процедурата може да продължи с пилинга за тяло, който ще премахне мъртвата кожа. Ароматът на джинджифил и портокал допълнително освежават тялото. Накрая идва ред на лосиона за тяло с аромат на лавандула и жасмин, които правят кожата сияйна и хидратирана.

Комплектът включва:
- лосион за тяло, 250 мл 
- пилинг за тяло, 250 мл 
- соли за баня, 300 г


Марка: Raphael Rosalee 
Произведено в Германия.
Изцяло изработени от естествени масла.

№ 370741 

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.