Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Шоколадова роза ръчна изработка

Арт.№ 0200001

Шоколадова роза, ръчно изработена от белгийски шоколад - великолепен подарък, който ще очарова всяка дама. Поднесете на специална за Вас жена в специалния й ден - 8-ми март, юбилей, рожден ден, имен ден, дипломиране, Направете своята майка, сестра, приятелка, колежка щастливи с едно вкусно бижу  от шоколад с изящен дизайн на роза. Изненадайте половинката си за Деня на влюбените или Вашата годишнина. С този избор няма как да сгрешите! Жените обожават шоколада и нестандартните изненди!

Цена

33,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Шоколадова роза, ръчно изработена от белгийски шоколад  - едно страхотно и буквално сладко допълнение към всеки подарък. 

Поднесете едно по-различно и уникално цвете на Вашата половинка, майка, сестра, приятелка по повод Свети Валентин, 8-ми март, юбилей, рожден ден, имен ден.

Розите винаги са били класически стилен подарък, но какво ще кажете за една различна и изящна роза от класен белгийски шоколад?

Характеристии:

Тегло 50 г.

Розата е подходяща за директна консумация. Тя е увита в целофан и поставена върху картонена поставка, в красива кутия с панделка.
Размер на кутията: 24,4х10,3х8 см.
Дължина на розата: 20 см

Материал: Шоколад

Грамаж: 50 г

Дължина: 20 см

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.