Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърна монета „Лунен календар - Годината на Прасето 2019“

Арт.№ 4200002

Според китайският календар 2019 г. е годината на Прасето. 

Сребърна монета „Лунен календар - Годината на Прасето 2019“- един различен подарък, подходящ за родените през китайската година на свинята (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1982, 1995, 2007 и 2019).

Подарете на специален човек за рожден ден, имен ден, юбилей или годишнина. Монетата е подходящ подарък за ценители и колекционери. 

Цена

54,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Според китайският календар 2019 г. е годината на Прасето.

Под този знак са родените в годините: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 и 2019.

Чистосърдечността е основната черта на родените в годината на Прасето.
Толерантни, честни и силни по дух хора идват на бял свят
в годината на последния знак от източния зодиак.
На тези хора всеки може да се довери.
Те също са доверчиви и никога не се занимават с измами.

Хората родени под този знак са жадни за знания и често са интелектуални особи.
Дори ги смятат за сноби. За тях от голямо значение са добрият вкус, обноските и възпитанието.

Хората от зодия Прасе са отлични спортисти, особено в отборни дисциплини.

Годината на земната свиня е под знака на късмета!
Страхотен период за печелене на пари и за инвестиране!

2019-а ще бъде изпълнена с радостни мигове,
приятелство и любов към всички зодиакални знаци,
защото Прасето привлича успехите във всички сфери на живота.

Материал: Сребро

Тегло: 15.553 g

Размер: 36,6 mm

Време за доставка: 1-2 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.