Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Козметичен комплект с маслина, 5 части

Арт.№ 9200019

Козметичният комплект с маслина от 5 части - един атрактивен подарък със стилна визия, който ще впечатли и най-придирчивите вкусове. 

Подарете море от аромати на любим човек по случай рожден ден, имен ден. годишнина или Свети Валентин. 

Цена

36,00 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 2-3 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Козметичният комплект с маслина от 5 части включва четири козметични продукта, поставени в красива кошничка от дърво. 
Зарадвайте специален човек, като му подарите наслада за сетивата и моменти на релакс!

Комплектът съдържа:
Душ гел, 120 мл
Пяна за вана, 120 мл
Лосион за тяло, 80 мл
Скраб за тябо, 80 мл
Дървена кошница
 

Марка: IDC 

Маслината притежава естествена защита срещу слънцето и противовъзпалително действие.
Елагова киселина, която намалява унищожаването на колагена. Също така съдържа фитостероли, които насърчават производството на новия колаген.
Маслината съдържа каротеноиди, които са силни антиоксиданти, играещи важна роля за здравето на кожата.
Резултатът е по-здрава и подмладена кожа.

№ 88036

Време за доставка: 2-3 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.