Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Колие и обици Romance със сърца

Арт.№ 1020006

Искате да очаровате Вашата половинка или друга близка до сърцето Ви дама?

Имаме брилянтна идея за Вас!

Колие и обици Romance, оформени като леко извити сърца - романтичен подарък за Вашата нежна половинка. Отбележете празника на Вашата приятелка или съпруга с подарък, който ще грабне сърцето ѝ. Поднесете и на своята майка, сестра, колежка за юбилей, рожден ден, бал или друг важен повод. 

Комплектът се предлага в няколко цвята. 

Цена

173,90 лв.

Цвят за бижу

  • лилаво
  • светлосиньо
  • черно

  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Колие и обици Romance със сърца - един стилен подарък за дамите. Вземете комплекта за своята нежна половинка!

Характеристики:

• Метална основа: висококачествена неръждаема/медицинска стомана (316L)
• Верижка: висококачествена неръждаема/медицинска стомана (316L)
• Кристали: Swarovski®
• Ръчна изработка
• Дължина на колието: 13 мм
• Дължина на верижката: 45 см
• Дължина на обицата: 30 мм
• Произход на кутийката към бижуто: Германия
• Колекция: Romance

Колекция Romance включва колие и обици във формата на леко извито сърце.
Кристалите са с еднакъв размер, а цветовете им преливат плавно от по-светло към по-тъмно.
Прецизна ръчна работа чрез патентованата техника на Сваровски Pointiage и съответните ексклузивни материали.
Комбинация от кристали и стомана.

 

 

Код в лилаво: SS074DK3-1
Код в светлосиньо: SS074BK3-1
Код в черно: SS074AK3-1

Време за доставка: 3-5 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.