Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Медальон кръг с парченце от истински метеорит

Арт.№ 0330458

Медальон във формата на кръг, запечатал парченце от истински метеорит в акрилна смола! Един  елегантен, различен и вълнуващ подарък!

Изненадайте любима за Вас жена - майка, съпруга, гадже, приятелка, колежка с нещо наистина уникално! Прекрасен подарък за всеки важен и личен повод - рожден ден, имен ден, годишнина, юбилей, дипломиране, 8 март и други.

С нетърпение Ви споделяме история на метеорита, частички от, който красят всички наши колиета с акрилна смола в магазина: "Серичо" е каменно-железен метеорит, паласит от Кения, който е на път да стане един от най-известните метеорити за 2018г. Открит от двама братя масаи през 2016г. , които търсейки своите камили се натъкват на няколко големи камъка. До момента са намерени над два метрични тона от този красив паласит.

 

Цена

55,00 лв.

Изчерпана наличност
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Подарете уникален подарък от Вселената - красиво колие с парченце от истински метеорит в акрилна смола - един впечатляващ подарък в пълния смисъл на думата!

Усмихнете Вашите любими хора с нещо специално за техния празник! Изберете бижуто за рожден ден, имен ден, юбилей. 

Верижката е кожена. Приблизителна дължина: около 22 см., с възможност да се регулира. Държачът, свързващ висулката и верижката е изработен от сребро проба 925.

*Интересното  за тези метеорити е, че те са се образували на границата на кора/мантия на млада планета или голям диференциран астероид. В един момент, гигантичен сблъсък с друг голям астероид разрушава младата планета. Паласитите са съставени предимно от кристали оливин в желязно-никелова матрица.

Забележка: Метеоритът е със сертификат за автентичност, който се издава на базата на проведен рентгено флуорисцентно спектрален анализ.

Имайте предвид, че всяко бижу се изработва индивидуално и парченцето от метеорит е уникално. Затова са възможни  разминавания в големината на различните висулки.

Ако изберете вариант без кутийка, получавате бижуто в торбичка от органза. Допълнително можете да закупите подаръчна кутийка + бонус към нея поздравителна картичка, която се персонализира с Ваше лично пожелание.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.