Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сатенен халат за моминско парти

Арт.№ 1330006

Предлагаме Ви един ефектен начин да направим моминското парти наистина незабравимо, не само за булката, но за всички присъстващи момичета!

Поръчайте красиви сатенени халати с надпис и бъдете в тон с емоцията на празника. 

Булката ще бъде очарована, снимките ще бъдат идейни, а всички шаферки ще имат мил спомен.  Освен това са практичен подарък, който може да се носи и след деня на моминското парти. 

Ако Вие сте булката - изненадайте своите любими момичета с мил жест и им благодарете за приятелството!

 

Цена

56,00 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка:
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

В цената на халата  е включена 1 щампа (независимо дали е на гърба или отпред) 

Стандартен размер (подходящ за момичета, носещи от ХS до М) - дължина 80-85см.

Цветове:

Екрю

Златно

Пудра

Какао

Пепел от рози

Светла марсала

Бледо розово

Корал

Циклама

Опушен люляк

Лилаво

Патладжан

Червено

Бордо

Navy blue (моряшко синьо)

Мента

Зелено

Петрол

Черно

Праскова

Лавандула

Нощно небе

Турско синьо

Бяло

Голям размер (подходящ за помичета, носещи L или XL) - дължина 90-95см.

Налични цветове от този размер се шият само в Бяло,Екрю, Бледо розово и Златно. 

За по-точна ориентация вижте палитрата от цветове. 

Доставя се индивидуално опакован с бяла кутия с панделка. 

Време за доставка:

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.