Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Подари персонално стихотворение за сватба

Арт.№ 2600002

Подарете стих, поезия, море от любов на младоженците във най-важният им ден в бяло!

Защото всички обичат емоционалните и персонализирани подаръци! 

Поднесете стихотворение в три куплета, специално написано за събитието!

Изпъкнете сред гостите с подарък, който младоженците винаги ще помнят!

Стихотворението е в 3 куплета и ще бъде готово в срок от 3-5 дни, разпечатано върху красива хартия и поставено в елегантен пощенски плик.

Необходимо е да попълните въпросника по-долу, за да персонализираме стихотворението, което ще предизвика много сълзи от щастие и ще се превърне в скъп спомен за младото семейство. 

Цена

29,90 лв.

Продукти за персонализация

Добавете рамка
  • Рамка А4
    + 10,00 лв.
  • Delivery icon Време за доставка: 3-5 Работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

ВАЖНО!!! МОЛИМ ВИ ДА КОПИРАТЕ ВЪПРОСНИКА И ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ОТГОВОРИТЕ НА НАШИЯ МЕЙЛ info@podaraci.bg:

ВЪПРОСНИК

1.    Дата на събитието?
2.    Опишете младоженците:
*Как се казват?
*Имат ли прякор? Как им казвате на галено? Как ги наричат приятелите/колегите/роднините?

*Откъде са?
*На колко години са?
*Каква е професията им?
*Хоби?
*Знаете ли какви са съкровените им мечти?

*Какво планират?

*Какъв е характерът носят?

*Коя зодия са?
*Имат ли домашни любимци / любим предмет / предпочитана храна / напитка / спорт?
*Как са се запознали?

*Тяхна обща забавна/романтична случка

Време за доставка: 3-5 Работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.