Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Пожелание в рамка с истинска детелинка за дипломиране

Арт.№ 0330075

Подарете красиво послание с най-искрени пожелания  за успех и попътен вятър в океана на живота! Направете го по оригинален начин!

Изберете подарък изпълнен със символика. Всички ние вярваме, че четирилистната детелинка носи късмет!

Персонализирайте темплейта с Ваш текст и оставете скъп спомен в един от най-важните дни в живота на скъп за Вас младеж!

Пожелайте му светло бъдеще и много късмет!

Цена

19,90 лв.

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Пожелание в рамка с истинска детелинка за дипломиране - страхотна идея, с която да пожелаете успех и попътен вятър в професионалния свят на някой  младеж, на който му предстои дипломиране. 

Поднесете на Вашия брат, сетстра, племенник, син, дъщеря с най-искрени пожелания за много късмет и нови покорени хоризонти!

В красива рамка размер 18/13см сме поставили истинска четирилистна детелинка, която да носи късмет и щастие в живота на притежателя й.

Характеристика:

Темплейтаюът е разпечатан върху фотохартия с размер 13/18см. Можем да персонализираме текста по Ваше желание.

Забележка: Детелинката е естествена и изсушена. Цветът й може да изсветлее с времето. 

Време за доставка: 1-2 работни дни

Размер: 13 х 18

Материал: PVC

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.