Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Сребърно колие Детелинка

Арт.№ 0330157

Сребърно колие "Детелинка" в торбичка от органза или в подаръчна кутия (спрямо избрания вариант). Медальончето е на нежна сребърна верижка. Зарадвайте Вашата половинка, приятел, майка, сестра по повод Свети Валентин, 8 март, рожден ден, имен ден, годишнина. Пожелайте късмет по нетрадиционен и много оригинален начин!

Цена

19,90 лв.

Изберете опаковка

  • торбичка от органза
  • подаръчна кутия

Персонализирай продукта:


  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Сребърно колие "Детелинка" - очаровайте любима за сърцето Ви дама с красиво бижу, поставено в торбичка от органза или в подаръчна кутийка (в зависимост от избрания вариант).

Медальончето е с много красив дизайн и поставено на сребърна верижка. 

Не забравяйте, че всички жени обичат подаръците. А ако изберете варианта с подаръчна кутийка, за да стане изненадата още по-завършена, ние сме подготвили и картичка, върху която ще бъде отпечатано Вашето пожелание.

Поднесете много нежност и символика за важен повод - Свето кръщение, сватба, юбилей, рожден ден, годишнина. Подарете скъп спомен на Вашата майка, сестра, племенница, любима, приятелка и им пожелайте да бъдат винаги вдъхновени, окрилени и закриляни!

Характеристики: 

Размерът на висулката е 1х1 см, а дължината на сребърното синджирче - 22 см. 

Материал: Сребро

Размер: висулка 1 х 1 см

Дължина: висулка 22 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.