Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

ТЯ и ТОЙ ИНТИМНО книга – игра

Арт.№ 0360013

С  ТЯ и ТОЙ ИНТИМНО, вие ще откриете нови и вълнуващи начини да давате и получавате удоволствие. Нещо повече, играейки вие  ще бъдете в състояние да превърнете вашия дом  в сексуална площадка; място,  където да прекарате безброй часове в постигане по-високи нива на сексуално удовлетворение.  Поглезете се със забранени желания, отворете страница и завъртете стрелката... следват различни, специални преживявания в продължение на много нощи на романтика и страст.    В  ТЯ и ТОЙ ИНТИМНО няма правилни или грешни правила, няма правилни или грешни действия … само удоволствие и наслада.  Подарете си го!

Изненадайте Вашата половинка по провокативен начин! Насладете се на необикновено изживяване за Свети Валентин, годишнина и всяка друга вечер - с повод и без повод! Подарете си емоция и страст!

Цена

19,90 лв.

  • Delivery icon Време за доставка: 1-2 работни дни
  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

ТЯ и ТОЙ ИНТИМНО книга – игра  - един провокативен и различен подарък, който ще придаде еротичен и вълнуващ привкус на вечерта Ви!

Създайте си интимна и романтична атмосфера, забравете за задръжките, отдайте се на изкушението.
Разгръщайте страница след страница за по-добър сексуален живот!

Книгата съдържа 8 игри с въртележка: КАЖИ ..., НАПРАВИ ..., ДОВЪРШИ ..., СЪБЛЕЧИ ..., ГОВОРИ МИ ...,  ВЛЕЗ В РОЛЯ ...,  СЕКС ПОЗИ и ИГРАЧКИ.

Твърди корици и страници с UV лак


Размер: 22,5 см х 16 см х 1 см.

Размер: 22,5 х 16 х 1 см

Време за доставка: 1-2 работни дни

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.