Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Урок по цигулка за двама в София

Арт.№ 1290001

Предлагаме Ви оригинален подарък за Вашата половинка по случай Осми март, подарък, който ще бъде споделен с Вас - ваучер за урок по цигулка за двама в София. Създайте преживяване и незабравими емоции  за Вас и Вашата съпруга или приятелка! 

Цена

34,80 лв.

  • free returns in 30 days icon Връщане в рамките на 30 дни
  • genuine items icon Преглед на пратката преди плащане

Денят на жената наближава. Ако търсите оригинален подарък-преживяване, какъвто Вашата половинка не е получава досега, имаме точното решение - урок по цигулка за двама! Най-хубавото е, че емоциите, свързани със създаване на мелодия, ще бъдат споделени с Вас! 

Ваучерът е с валидност 2 седмици от датата на закупуване!
Ваучер може да се използва от лица над 18-годишна възраст.
Необходимо е предварително да си запишете час на телефон 0888 887 224.

Какво включва ваучерът:

- Урок по цигулка за двама с продължителност 60 минути.
- Кратка история за цигулката;
- Основни познания за музилкалните символи и нотите.
- Основни познания за ритъм.
- Свирене на цигулка;
- Композиране на мелодия;
- Мини концерт с музика на живо.

Услугата се осигурява от Sofia International Music&Dance Academy - музикална и танцова школа за възрастни и деца. Залата се намира на адрес: София, бул. "Сливница" 178.

Фирма "Подаръци.Бг" ООД доставя с: - Еконт Експрес Цената до офис на ЕКОНТ е 5,40 лв Цената до адрес на клиента е 7,40 лв График на обслужване - тук можете да проверите в кой ден от седмицата куриерите на Еконт Експрес посещават вашето населено място Тел. за връзка с Еконт: 0 7001 7300 Експресна доставка до края на работния ден, само за гр. София Цена: 10.90 лв. - Доставка до края на работния ден или до 17.00 часа. Поръчки за бърза доставка се приемат до 11:30 часа в работен ден. - Бързата доставка важи само за дните от понеделник до петък. - Бързата доставка важи само за определени продукти. УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС. ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен или наранен, необходимо е задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. "Подаръци.БГ" ООД не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на Еконт или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера. Ако клиентът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на "Подаръци.БГ" ООД, като доставката е изцяло за негова сметка. Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.