Този сайт използва бисквитки, както е обяснено в нашата графа: политика за поверителност. Ако сте съгласни с използването на „бисквитки“, моля, затворете това съобщение и продължете да използвате този сайт.Приеми и затвори

Количка (Няма продукти ) - 0,00 лв.

Плащане

Наложен платеж / плащане при доставка /

Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:

  • Да отворите пратката;

  • Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви;

  • В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.

УТОЧНЕНИЕ: Ако искате подаръкът да се достави на адрес, различен от Вашия и сте избрали този начин на плащане, Подаръци.БГ ООД изпраща куриер първо при Вас, за да заплатите поръчката и след това я доставя на втория адрес, предварително посочен от Вас на нашия сайт. Услугата се заплаща двойно, според вида на избраната от Вас доставка, тъй като куриерът посещава последователно два адреса.

Плащане през системата PayPal

Системата обслужва следните видове дебитни и кредитни карти Visa, Mastercard, Discovery, American Express , издадени в България и чужбина и може да приема плащания през банкови сметки (само от САЩ). Когато изберете този вид разплащане, ще бъдете автоматично прехвърлени на страницата на PayPal.com, където трябва да въведете своят e-mail адрес и парола или ако нямате, необходимо е да се регистрирате. След което да следвате стъпките за плащане през системата на Paypal. Нашият акаунт в системата на PayPal е ecommerce.giftshop@gmail.com.

Внимание! При избор на eCheck Payment през системата на PayPal, плащането обикновено се забавя с 4-ри работни дни, което същевременно ще забави и осъществяването на Вашата поръчка, тъй като за начало на поръчката се приема потвърждението от PayPal.com, че клиентът е извършил превод към акаунта на www.podaraci.bg.

 

По банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:

Уникредит Булбанк АД, клон Аксаков,

ул. Аксаков № 8

BIC: UNCRBGSF

Титуляр на сметката: „Подаръци.БГ” ООД

IBAN №: BG10UNCR76301077412234 (BGN)

УТОЧНЕНИЕ: За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на “Подаръци.бг“ ООД.

За да получите подаръка до края на работния ден:

-необходимо е да преведете сумата в клоновете на Уникредит Булбанк най-късно до 11.00 часа.

-необходимо е да преведете сумата от клон на друга банка до клон на Уникредит Булбанк най-късно до 11.00 часа

-необходимо е да ни изпратите сканирано платежно нареждане на info@podaraci.bg.

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).